Varför har Kennelklubben valt att samarbeta med Agria Eläinvakuutus?

För oss är en av de mest avgörande orsakerna att Agria är ett försäkringsbolag som fokuserar enbart på djurförsäkringar. En annan viktig anledning är att Agria har funnits i Sverige sedan länge och är därför ett välkänt och stabilt företag i Norden.

Vad kan Agria erbjuda Finska Kennelklubbens medlemmar?

Agria har ett brett och omfattande sortiment som innehåller olika försäkringar för alla olika typer av hundar. Därför kan alla skräddarsy bästa möjliga försäkringen för sina behov.

Många av Agrias produkter är helt nya i Finland, som till exempel uppfödarförsäkringar och valpförsäkringen till Kennelklubbens medlemmar. En till nyhet är de höga ersättningsbeloppen som ingår i Agria Veterinärvård: 3000€ eller 6000€.

Alla Kennelklubbens medlemmar får även 10% medlemsrabatt hos Agria.

Varför är det viktigt att försäkra sitt husdjur?

Jag tycker att det är viktigt att djurägaren har alltid möjligheten att erbjuda sitt djur det bästa möjliga vården – oavsett kostnaden. En försäkring ger trygghet att djuret kan behandlas vid en olycka eller sjukdom.

I Finland har hundar en väldigt hög status och många ser sina hundar som familjemedlemmar. Därför är djurägare förberedda att satsa på sina husdjurs välmående.

Vad gör du och din hund på sommaren?

På sommaren är vi ute mycket och badar ofta eftersom min hund Severi älskar att bada. Vi tränar lydnad och skogsspår, och vi ska nog besöka några utställningar också.

´

Sommarens kom ihåg lista:


  • Ha alltid rent, färskt vatten tillgänglig för dina husdjur
  • Lämna aldrig din hund i en varm bil
  • Värmeutslag kan även drabba en hund som tränar eller springer mycket – anpassa sommarens träningspass efter hunden